Centrokoka-MBD


Centrokoka-MBD

Kompletna oprema za živinarstvo i svinjarstvo. Podni sistem za živinu,kavezi za nosilje,klasirke za jaja,printeri za jaja,inkubatori,hranilice za svinje,uklještenja za krmače,transporteri hrane,silosi,ventilacija i klimatizacija stoÄÂ

Mešovito Jugoslovensko-Češko preduzeće "CENTROKOKA-MBD" Požarevac, osnovano je 19.03.2002.god. kao specijalizovano preduzeće za uvoz i montažu svih vrsta tehnološke opreme za živinarstvo i svinjarstvo. Do tada "CENTROKOKA" je bila specijalizovana Agencija za pružanje usluga prometa živine, živinskih proizvoda i opreme za živinarstvo sa kompletnom bazom podataka i "Sistemom Poslovnih Informacija u Živinarstvu" (SPIŽ) osnovana 25.05.1996.god.

Njen osnivač Jovanović Tomislav - Toma, imao je bogato iskustvo u ovoj oblasti, stečeno 15-to godišnjim radom na poslovima Komercijalnog direktora "CENTRA ZA ŽIVINARSTVO" Požarevac, koji je u to vreme bio najveći proizvodjač u toj oblasti u ex Jugoslaviji i šire, sa svim fazama proizvodnje (od dedovskog jata do konzumnih jaja).

To iskustvo doprinelo je da se izvrši izbor najkvalitetnije i po cenama najpovoljnije opreme, a što se pokazalo tokom proteklih godina kako se isključivo bavimo uvozom i montažom opreme.

Ime firme: Centrokoka-MBD
Adresa: Cane Babović 11, Požarevac
Radno vreme:
no image
Ime firme: Centrokoka-MBD
Telefon: 012210267
Mobilni 0652102121
E-mail: b.jovanovic@centrokoka-mbd.rs
WWW: www.centrokoka-mbd.rs