Tala


Tala

Agencija za promet nekretnina.

TALA - Agencija za izdavanje nekretnina

TALA je agencija za izdavanje stanova,kuća,poslovnih prostora i lokala u Beogradu.
Prezentacijom na sajtu zelimo da Vam što bolje približimo nasu ponudu nekretnina i da budete sigurni da ste imajući poverenja u nas prešli više od pola puta do ostvarenja svog cilja.Mi znamo da je nekretnina, poslednja velika vrednost i sigurnost koju ljudi poseduju, upravo zbog toga poslujemo savesno,organizaciono,kvalitetno i efikasno.Zadovoljstvo nam je pomoći Vam u pronalaženju novog doma ili kutka za odmor.
Želite li zakupiti nekretninu, učinićemo sve da to obavimo u što kraćem roku i po prihvatljivoj ceni. Profesionalnost, iskustvo i zadovoljstvo klijenata glavna su nam preporuka.
Zakupodavci precenjuju, zakupci potcenjuju a posrednici procenjuju tržišnu vrednost rentiranja određene nekretnine.... Vaše nepokretnosti procenjujemo, snimamo i oglašavamo u dogovoru s vama
Zakupcima pružamo usluge pronalaženja objekata koje najbolje odgovaraju njihovim potrebama i željama, uz  prezentaciju na nasem web sajtu, pratnju pri obilasku nekretnina i pravnu podršku..
Zakupodavci od nas mogu očekivati prezentovanje svojih nekretnina velikom broju potencijalnih zakupaca, efikasnost, pouzdanost i ozbiljnost.
 Prilikom odabira nekretnine za naše klijente fokusiramo se na posebne potrebe i zahteve i u ponudu ne uključujemo nekretnine koje ne zadovoljavaju te parametre.
Svi podaci koje ostavite u agenciji tretiraju se kao poslovna tajna. Sve nepokretnosti koje nudimo smo dobili u ponudu od vlasnika istih ili njihovih sudski ovlašćenih zastupnika (tražimo na uvid vlasnički list i ovlašćenje za zastupanje pri izdavanju nepokretnosti potpisano od vlasnika nekretnine). Agencija sastavlja ugovor na osnovu saglasnosti obe strane u koji se unose svi detalji usmenog dogovora između zakupca i zakupodavca.
Mi postojimo zbog Vas, pa je naše radno vreme prilagođeno Vašim potrebama. Radimo svakog radnog dana  od 09.00  do 18.00 časova.
S poštovanjem,
TALA

Ime firme: Tala
Adresa: Kneginje Zorke 2, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: Tala
Telefon: 0113448208
Mobilni 0637478931
E-mail: info@talanekretnine.rs
WWW: www.talanekretnine.rs