Human Capital d.o.o.


Human Capital d.o.o.

Naša savetodavna grupa najviše posluje sa inostranim klijentima, uglavnom sa nemačkog govornog područja. Ekskluzivitet naših klijenata nameće obavezu poštovanja visokih standarda u smislu stručnosti ali i jeziÄ

Naša savetodavna grupa najviše posluje sa inostranim klijentima, uglavnom sa nemačkog govornog područja. Ekskluzivitet naših klijenata nameće obavezu poštovanja visokih standarda u smislu stručnosti ali i jezičke kompetencije.

Human Capital je konsultantska kuća specijalizovana u oblasti menadžmenta, organizacionog razvoja i razvoja ljudskih resursa, koja posluje u okviru  LE grupacije (link). U uslovima stalnih promena tržišta rada, nudimo rešenja za kadrovska pitanja. Posvećeni smo razvoju ljudskih potencijala i biranju kadrova koji su motivisani promenama ali i onih, koji imaju želju da svojim radom doprinesu postizanju što boljih rezultata u preduzeću u kojem rade. Naše iskustvo u pronalaženju kadrova omogućava poslodavcima da dođu do pravih, stručnih  ljudi garantujući visok kvalitet kandidata, koji su u stanju da ispune zahteve poslodavca.

Zadovoljstvo naših klijenata  je naš primarni interes, i bićemo Vaš partner u rešavanju problema ljudskih resursa.

Ime firme: Human Capital d.o.o.
Adresa: Bulevar Cara Lazara 94, Novi Sad
Radno vreme:
no image
Ime firme: Human Capital d.o.o.
Telefon: 0214897201
Mobilni
E-mail: office@human-capital.rs
WWW: www.samonig.com