Knjigovodstvena agencija Profit Plus Beograd


Knjigovodstvena agencija Profit Plus Beograd

Profit plus d.o.o. poseduje idealan spoj znanja i iskustva u oblasti finansija, računovodstva i poreskog konsaltinga i u primeni standarda iz oblasti predmeta poslovanja.

Profit plus d.o.o. poseduje idealan spoj znanja i iskustva u oblasti finansija, računovodstva i poreskog konsaltinga i u primeni standarda iz oblasti predmeta poslovanja.

Citav niz godina spešno i blagovremeno obavljanjamo usluge knjigovodstva i finansija za naše klijente, a tu uspesnost obezbedjuje sklad umešnosti i znanja iz privrede, međunarodnog i domaćeg računovodstva i finansija, poreskih zakona, sposobnosti upravljanja projektima, pažljivo planiranje  i usklađenost različitih elemenata, kao i visok stepen profesionalne diskrecije i timski duh.

Naši klijenti su renomirane svetske i domace kompanije na prostoru Srbije i  ostalih drzava iz okruženja. Svim našim klijentima pružamo prvoklasnu uslugu, a što je najvažnije pružamo kompletnu uslugu na jednom mestu - od otvaranja firme, konsaltinga do izrade završnog računa. Time našim klijentima štedimo vreme, novac i energiju.

Ime firme: Knjigovodstvena agencija Profit Plus Beograd
Adresa: Petra Lekovica 8a, Banovo brdo, 11000 Beograd
Radno vreme: Ponedeljak - petak 09-17h, Subota 09-13h
no image
Ime firme: Knjigovodstvena agencija Profit Plus Beograd
Telefon: +381645800589
Mobilni +38162441403
E-mail: profitplusdoo@gmail.com
WWW: www.profitplusknjigovodstvo.co.rs