TOTUM DOO


TOTUM DOO

TOTUM doo bavi se veleprodajom zastitne opreme.  Ekskluzivni je uvoznik licne ergonomske zastitne opreme ELVEX Corporation iz USA. Bavi se i prodajom stampanog reklamnog materijala, najprodavaniji proizvod iz asor

TOTUM doo bavi se veleprodajom zastitne opreme viseg nivoa kvaliteta. Ekskluzivni uvoznik licne ergonomske zastitne opreme ELVEX Corporation iz USA, ciji su korisnici, pored ostalih i General Electric, US armija, nasa policija, TIGAR Pirot,... Uvozimo i ELVEX sportske zastitne naocare: za voznju bicikla, motora, skejta, skutera, aviona, za alpinizam, tenis, skijanje, jederenje,
streljastvo, lov, ribolov,..
Uvozimo i ELVEX-ove profesionalne zastitne naocare za medicinu, stomatologiju, farmaciju, veterinu, poljoprivredu, industriju, za servise, za zastitu od zracenja monitora racunara, za zastitu od vatre, hemikalija, za zastitu od zracenja lasera, kao i za druge specijalne namene.
Elvex u proizvodnom programu ima i antifone, cepove, slemove, odela za zastitu od povreda lancanom testerom.
Pored ELVEX-ovih proizvoda TOTUM u svojoj ponudi ima zastitne maske, zastitne rukavice, zastitnu obucu: cipele, klompe, borosane, cizme,... kao i druge proizvode iz oblasti zastite.
TOTUM doo po narudzbini sije zastitnu odecu za: medicinsko osoblje, laboratorije, prehrambenu industriju, mesare, pekare, kao i za servise, gradjevinske radnike, poljoprivrednike, pilote, industriju.
TOTUM doo je distributer za SAFE TRONICS sefove i ormare za oruzje.
TOTUM u ponudi ima i proizvode nemacke firme MACO za zastitu od RTG zracenja.

TOTUM se bavi i prodajom stampanog reklamnog materijala. Najprodavaniji proizvod iz asortimana je USB sa stampom.

Ime firme: TOTUM DOO
Adresa: GANDIJEVA 115A, LOKAL 27, NOVI BEOGRAD
Radno vreme:
no image
Ime firme: TOTUM DOO
Telefon: 0113189738
Mobilni 063394922
E-mail: office@totum.co.rs
WWW: www.totum.co.rs