Banjica, Sokobanja


Banjica, Sokobanja

Odmor, rekreacija, banjsko lečenje, sportski turizam. Da sećanje na odmor ne izbledi...

U sred predivnog Sokobanjskog pejsaža, u zelenom pojasu, udaljeno 500 m od centra grada nalazi se Prirodno Lečilište Banjica.

Smešteno iznad gradskog parka u kanjonu reke Moravice, ispod padina Ozrena, izolovano je od saobraćaja i buke. U podnožju Banjice proteže se mala gradska plaža, odakle se stazom zdravlja, kroz kanjon reke Moravice, stiže do izletišta Lepterija i starog vojnog utvrđenja Soko-grada...

Objekat raspolaže sa: 5 apartmana, 20/2 i 70/3 soba (svaka soba ima TWC, telefon, terasu i kablovsku TV), letnjom baštom, restoranima sa pogledom na kanjon reke Moravice, barom sa velikim izborom koktela, poslastica i napitaka, salom za zabavu (šah, pikado, bilijar, stoni tenis.), kompletno opremljenom teretanom, ograđenim i osvetljenim sportskim terenima...

Pod svojim krovom Banjica ima i prirodni lekoviti faktor i svoju zdravstvenu službu , koja raspolaže svim potrebnim uslovima za dijagnostiku i terapiju: oboljenja disajnih puteva, lakših nervnih obolenja i koštano zglobnih oboljenja (inhalacija, kupanje u termalnoj vodi, kompletna fizikalna terapija...).

Organizujemo: zdravstveno-rekreativni odmor i oporavak, odmor, prevenciju i lečenje radnika i penzionera, školu u prirodi , vikend ture , seminare , pripreme sportskih ekipa , radničko-sportske igre, svečanosti i zabave... Svakom od navedenih programa posvećujemo posebnu pažnju.

U toku boravka očekuju vas izleti , sportska takmičenja, drugarske večeri, piknik ture do lokalnih izletišta, informacije o značajnim kulturno-sportskim događajima u kraju i okolini... Sopstveni animatori, autobus i piknik placevi na Ozrenu, Bovanskom jezeru ili Borićima, ono su što nas izdvaja u ponudi Sokobanje, jer sa ponosom možemo reći da to radimo samo mi!

Takođe, sa zadovoljstvom realizujemo interesantne programe zasnovane na vašim specijalnim željama.

Ime firme: Banjica, Sokobanja
Adresa: Milutina Pejovića 40., Sokobanja
Radno vreme:
no image
Ime firme: Banjica, Sokobanja
Telefon: 018830224,830724
Mobilni 063462440
E-mail: office@banjica.co.rs
WWW: www.banjica.co.rs