Stefanon-trade d.o.o


Stefanon-trade d.o.o

Apartmani Beograd info je web sajt za informativno izdavanje apartmana u Beogradu za turiste i ostale koji krace ili duze vreme borave u Beogradu.Nasi apartmani su zamena za Hotelski smestaj i potpuno su opremljeni kuhinjskim i ostalim sadrzajem...

Apartmani Beograd „Stefanon“ predstavljaju odličan izbor za sve goste prestonice. Kvalitetan smestaj u apartmanu i prijatan boravak su želja svih posetilaca.Mi izdajemo Apartman-Stan na dan.

Apartmani Beograd „Stefanon“ su namenjeni izdavanju poslovnim ljudima i turistima koji dolaze u Beograd i zele kvalitetan smestaj. Opremljeni su udobnim i konfornim smestajem i svim propratnim namestajem koji je potreban za Vaš ugodan smestaj u apartmanu.

Apartmani „Stefanon“ se nalaze u srcu Beograda. Nasa ponuda apartmana je raznovrsna i svakako možete pronaći apartman koji će vam prijati dok boravite u Beogradu.Apartmanski smestaj u Beogradu Stefanon se nalazi u blizini vise kulturnih znamenitosti , istotijskih spomenika i muzeja. Otvoreni smo za saradnju sa turističkim agencijama koje se bave izdavanjem apartmana u Beogradu. „Stefanon“ Beograd apartmani su spremni za vase udobno prenociste.

Naši beogradski apartmani za izdavanje se nalaze u samom centru grada, na nekoliko lokacija. Sve što želite da obiđete u Beogradu vam je na dohvat ruke. Za više informacija o smestaju i lokacijama apartman Beograd za izdavanje ,pogledajte ponudu naših apartmana.

„Stefanon“ beogradske apartmane odlikuje najbolji odnos cene i kvaliteta. Već od 19 eura po osobi možete iznajmiti apartman u Beogradu. Od 39 eura na dan možete iznajmiti i ceo apartman, dok za samo 120 eura na dan dobijate luks apartmanski smestaj za 4 osobe. Apartmani Beograd za izdavanje, vama na usluzi.

Ime firme: Stefanon-trade d.o.o
Adresa: Skender Begova r3, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: Stefanon-trade d.o.o
Telefon:
Mobilni +381644299944
E-mail: stefanons@gmail.com
WWW: www.apartmanibeograd.info