Sun Hostel d.o.o


Sun Hostel d.o.o

Sun Hostel je novi, elegantan i dobro opremljen Hostel na Vračaru. Nalazi se između Hrama Svetog Save i Kalenić pijace, u Novopazarskoj ulici br. 25. Nas Hostel nudi 3 sobe (4, 6 & 10-okrevetnu) i dva kupatila (muško i žensko)

 Sun Hostel je novi, elegantan i dobro opremljen Hostel na Vračaru. Nalazi se između Hrama Svetog Save i Kalenić pijace, u Novopazarskoj ulici br. 25.
Nas Hostel nudi 3 sobe (4, 6 & 10-okrevetnu) i dva kupatila (muško i žensko) sa toplom vodom tokom celog dana.
Ne postoje niakva ograničenja u smislu dužine boravka u Hostelu i starosnog uzrasta, svi su dobrodošli.
Pogodnosti Sun Hostela su:  24 sata otvorena recepcija (sve informacije o gradu i Srbiji, preporuka i rezervacija restorana i klubova, organizovanje tura obilaska grada, organizovanje izleta, bukiranje hostela i hotela, bukiranje avionskih, autobuskih i karata za voz,...), check in / check out u bilo koje doba dana i noći, besplatan internet, besplatan Wi-Fi, besplatna posteljina i peškiri, besplatna kafa i čaj, zajednička soba sa TV, DVD, Video, Playstation, XBox, lokeri, soba za prtljag, klima uređaji u svim sobama, doručak po ceni od 250 din i ručak/večera po ceni od 500 dinara u obližnjem restoranu, u slučaju dolaska organizovanih grupa i dužeg boravka u našem Hostelu dobijate popust na cenu noćenja.

Ime firme: Sun Hostel d.o.o
Adresa: Novopazarska 25, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: Sun Hostel d.o.o
Telefon: 0112432347
Mobilni +381641121040
E-mail: hostel.sun@gmail.com
WWW: www.sun.hostel.com