VELTOURS


VELTOURS

Turistička agencija "VELTOURS" bavi se smeštajem na Belocrkvanskim jezerima. Raspolaže sopstvenim pansionom "Villa Jezero" koja je smeštena u zelenoj oazi između tri belocrkvanska jezera: Glavnog, Šaranskog i Šljun

Turistička agencija "VELTOURS" bavi se smeštajem na Belocrkvanskim jezerima. Raspolaže sopstvenim pansionom "Villa Jezero" koja je smeštena u zelenoj oazi između tri belocrkvanska jezera: Glavnog, Šaranskog i Šljunkare. Od centra grada udaljena je 1.500 metara, a u blizini Ville su tereni za tenis, košarku i rukomet. Smeštaj gostiju je u  sobama i apartmanima sa klimom, TV-om, telefonom i bežičnim internetom. Obroci bogate banatske kuhinje uslužuju se u prijatnom ambijentu klimatizovanog restorana, a u letnjem periodu i na prostranoj terasi, okruženoj zelenilom i cvećem.
"Villa Jezero"   ima centralno grejanje i radi cele godine. Tokom leta organizujemo višednevni odmor, a van letnje sezone seminare i vikend aranžmane za goste kojima je neophodan mir i boravak u prirodi. U restoranu i zimskoj bašti Ville organizujemo slavlja uz muzički program.
U Villi se nalazi i poslovnica turističke agencije "VELTOURS" koja organizuje smeštaj na belocrkvanskim jezerima i obilaske grada i okoline.

Ime firme: VELTOURS
Adresa: Jezerska bb, Bela Crkva
Radno vreme:
no image
Ime firme: VELTOURS
Telefon: 013851771
Mobilni 063202693
E-mail: veltours@neobee.net
WWW: www.belacrkva.org