HARY & M COMPANY


HARY  &  M COMPANY

Posle 20 godina rada i napora da pruži najkvalitetniju profesionalnu uslugu korisnicima i poslovnim partnerima, turisticka agencija „HARY & M COMPANY“ danas je prepoznatljiva po uspehu kao opredeljenju. Zadovoljni

Posle 20 godina rada i napora da pruži najkvalitetniju profesionalnu uslugu korisnicima i poslovnim partnerima, turisticka agencija „HARY & M COMPANY“ danas je prepoznatljiva po uspehu kao opredeljenju. Zadovoljni korisnici kao najbolja preporuka doveli su nas na poziciju jednog od vodećih turoperatora u Srbiji.

Ponudu za domace i strane klijente „HARY & M COMPANY“ zasniva na organizaciji i realizaciji turistickih aranžmana, pažljivo odabranih i kvalitetno postavljenih destinacija u zemlji i inostranstvu (letovanja, zimovanja, đacke i studentske ekskurzije, posete međunarodnim sajmovima, vikend programi, kongresi, individualne rezervacije, itd...). „HARY & M COMPANY“ je u mogućnosti da  ponuđene programe prilagodi potrebama korisnika usluga, izlazeci, na taj nacin, u susret Vašim zahtevima i željama.

Najzastupljenije destinacije „HARY & M COMPANY“ tokom godine su Grcka, Turska, Francuska, Španija, Italija, Bugarska, Egipat i Tunis. Sa namerom da upotpuni i proširi dijapazon svojih usluga, „HARY & M COMPANY“ je zainteresovan za Vašu pomoć i saradnju.

HARY & M COMPANY“ Vas poziva da pošaljete svoje ideje i planove za odmorom, putovanjima i provodom, kako bismo uvrstili u našu ponudu nove destinacije i programe za Vas, naše buduce putnike, a istovremeno obogatili ponudu za naše stalne klijente.

O ponudi turisticke agencije „HARY & M COMPANY“ možete se detaljnije informisati u prostorijama agencije u Beogradu. Agencija je clanica poslovnog udruženja turistickih agencija Srbije - Yuta i poseduje Licencu OTP 185/2010 po rešenju APR-a od 10.02.2010. za obavljanje turoperatorskih poslova.


Uz slogan LAKŠE JE ČUVATI USPOMENE NEGO NOVAC, pozivamo vas da zato sa nama PUTUJETE ZBOG USPOMENA


VAŠ TIM ZA NEZABORAVAN ODMOR
“HARY & M COMPANY”

Ime firme: HARY & M COMPANY
Adresa: Kaleniceva 5, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: HARY & M COMPANY
Telefon: 0113443932
Mobilni 063255727
E-mail: hary-mco@eunet.rs
WWW: www.hary-mco.com