Doo Žirada


Doo Žirada

Trgovina na veliko i malo nameštajem i ostalim pokućanstvom.

Žirada Trade doo je firma sa tradicijom, osnovana 1990. godine. Firma se bavi prodajom nameštaja kao i uslužnim montiranjem prodatih proizvoda potrošačima. Žirada Trade doo poseduje dva salona koja posluju pod imenom Stefi Stil, jedan sa sedištem u ul. Aleksandra Ivanovića 33, u Busiju, a drugi u ul. Radomira Vujovića 12 u Požarevcu (bivša Kovinotehna). Sve proizvode u našim prodajnim salonima karakteriše vrhunski kvalitet, izuzetno pristupačne cene i savremeni dizajn. Kao adekvatna potvrda ovakvih tvrdnji o kvalitetu proizvoda, govori to da su proizvodi atestirani na Šumarskom fakultetu u Beogradu i da su ocenjeni sa najvišom mogućom ocenom Q1. O ceni i dizajnu  govore proizvodi sami po sebi. U našim prodajnim prostorima se nalazi bogat asortiman koji uključuje razni komadni nameštaj, ganiture za dnevne boravke, spavaće sobe, dečije sobe, kompjuterske stolove, kuhinje, trpezarije… Većinu navedenog nameštaja radimo i po želji kupca (što se tiče boja, materijala kao i mogućih korekcija dimenzija).

Jedan od pokazatelja dobrog poslovanja je i brza i efikasna isporuka koja tako funkcioniše zahvaljujuci dobrom organizovanom timu prodavca i montera.

O našem uspešnom poslovanju govore desetine zadovoljnih potrošača iz cele Srbije, koji cak i generacijski opremaju svoj životni prostor kod nas. Saloni nameštaja Stefi Stil iz  Požarevca preporučuju se sadašnjim i budućim generacijama potrošača.

Sa našim nameštajem u nove decenije!

Ime firme: Doo Žirada
Adresa: Aleksandra Ivanovića 33, Požarevac
Radno vreme:
no image
Ime firme: Doo Žirada
Telefon: 012542616
Mobilni
E-mail: stefil@nadlanu.com
WWW: www.stefil.rs