B.A.Y.com


B.A.Y.com

Škola računara, stranih jezika i poslovanja. Kompletna poslovna obuka - sve na jednom mestu!

O ŠKOLI ...

Preduzeće za razvoj informacione tehnologije "B.A.Y.com", d.o.o, osnovano je 17. jula 2002. godine sa sedištem u Beogradu, ulica Matice Srpske 64. Osnovna delatnost preduzeća je obrazovanje odraslih. Počeli smo sa radom u septembru iste godine kao škola računara.
U junu 2004. godine proširena je delatnost škole na kurseve iz računovodstva i stranih jezika . Maja 2005. godine počinju obuke iz Elektronskog poslovanja. U septembru 2006. godine u školski program uvedena je obuka za programski paket SolidWorks. i ostvarena saradnja sa preduzećem Solfins, ekskluzivnim distributerom u Srbiji.
U proleće 2007. godine, naša škola je postala zvanični ispitni i trening centar za sticanje sertifikata EBC*L.
U leto 2008. godine je sklopljena saradnja sa NVO IDC Srbija povodom zajedničkog učešća u projektu GOPA. Ova saradnja je rezultirala uspešno sprovedenom obukom za servisere PC računara (nov. 2008. - jan. 2009.) u okviru navedenog projekta. Izražavamo zahvalnost kolegama iz IDC Srbija i nadamo se da će se naša saradnja razvijati u narednom periodu.


Obuke u našoj školi vode predavači sa iskustvom i velikim znanjem iz praktične i teoretske obuke.
Do sada se u našem preduzeću obučilo preko 3100 polaznika u raznim oblastima delatnosti škole. Od poznatijih privrednih subjekata i institucija čije smo zaposlene obučavali navodimo: Narodna banka Srbije, Komercijalna banku, , MIP, opštine Voždovac i Obrenovac, YUMCO, GEMAX, Energoprojekt, UTVA LOLA, MINEL, NIS Jugopetrol, Tehnička škola za obradu drveta, Industrija stakla Pančevo, Tigar, Uniotehna, Sanofi-Aventis, Wireless Media, JAZAS, Prografix, Remming, Gradski Oglasi, Pollino, Mašinska škola Radoje Dakić, Srpsko veterinarsko društvo, Omladinska zadruga Beograd, Institut Kirilo Savić, Kovač Mont, Silkon, itd.

 

SARADNJA SA NACIONALNOM SLUŽBOM ZA ZAPOŠLJAVANJE

U jesen 2002. godine obučili smo za potrebe Nacionalne službe za zapošljavanje 40 nezaposlenih lica iz osnovne informatičke obuke (programi Windows, Word, Excel i Internet).
U 2003. godini obučili smo za potrebe Nacionalne službe za zapošljavanje u dva ciklusa osnovne informatičke obuke 80 polaznika i 20 polaznika iz oblasti web dizajna.
Početkom 2005. godine održana je obuka iz vođenja poslovnih knjiga za 30 nezaposlenih lica.

U jesen iste godine održana je obuka iz vođenja poslovnih knjiga za 26 lica i obuka za elektronsko poslovanje za 10 nezaposlenih lica.

Od septembra do decembra 2006. godine održane su: obuka za SolidWorks (10 lica), obuka za Elektronsko poslovanje (10 lica) i obuka za vođenje poslovnih knjiga (20 lica).

U junu i julu 2007. godine održana je obuka za vođenje poslovnih knjiga za 20 nezaposlenih lica.

Od novembra 2007. do marta 2008. godine održane su: obuka za servisere PC računara (20 lica), obuka za vođenje poslovnih knjiga za lica sa invaliditetom (20 lica), obuka za vođenje poslovnih knjiga (30 lica) i obuka za vođenje poslovnih knjiga i dobijanje sertifikata EBC*L (10 lica).

Od januara do aprila 2008. godina održane su: obuka za vođenje poslovnih knjiga (30 lica) u saradnji sa Društvom za obrazovanje odraslih i obuka za vođenje poslovnih knjiga i dobijanje sertifikata EBC*L (20 lica) u saradnji sa SIDA projektom.

Od novembra 2008. do kraja januara 2009. godine održana je obuka za servisere PC računara (20 lica) u okviru projekta GOPA

Od 22. aprila do 26. juna 2009. godine održana je obuka za vođenje poslovnih knjiga za 10 lica sa invaliditetom u saradnji sa Savezom za cerebralnu i dečiju paralizu Beograda u okviru projekta GOPA.

Od 1. juna do 7.avgusta 2009. godine održana je druga obuka za servisere PC računara (20 lica) u okviru projekta GOPA

Od 3. novembra 2009. do 4. februara 2010. godine održana je obuka za Elektronsko poslovanje za 20 nezaposlenih lica.

Ukupno je do sada održana obuka za 466 nezaposlenih lica sa evidencije tržišta rada. Sa našeg stanovišta i na osnovu mišljenja polaznika i zaposlenih u NSZ izražavamo zadovoljstvo u pogledu kvaliteta svih navedenih obuka.


USLOVI I POGODNOSTI ZA NAŠE POLAZNIKE ...
Grupna nastava u školi računara, školi stranih jezika i školi poslovanja se organizuje 2 - 3 puta nedeljno. U toku jednog nastavnog dana, grupa ima 3 vezana školska časa (ukupno 2 sata i 15 minuta). Termini u toku dana su: 9:15 - 11:30, 11:45 - 14:00, 14:15 - 16:30, 16:45 - 19:00, 19:15 - 21:30

U letnjem periodu (jun - avgust) organizuju se i intenzivni grupni kursevi. Obuke u školi računara se održavaju do 5 puta nedeljno, a u školi stranih jezika i školi poslovanja do 4 puta nedeljno. Kontaktirajte nas i dobićete detaljnije informacije o ovakvim kursevima i terminima početaka

Svaka grupa ima 3 - 8 polaznika. Postoji mogućnost, u dogovoru sa školom, organizovanja tzv. mini grupa sa 2 polaznika. Polaznici u mini grupi plaćaju cenu grupnog kursa, sa fondom časova pojedinačnog kursa

Kod pojedinačne nastave, termini se organizuju u dogovoru sa polaznikom kao i dinamika kursa. Najčešće polaznik ima 2 vezana školska časa ( ukupno 1 sat i 30 minuta) po nastavnom danu, ali se i to može promeniti, po dogovoru

Sve informacije i prijavljivanje polaznika:
radnim danima: 9 - 20 časova
subotom: 10 - 16 časova

Obuku možete platiti u 2 - 6 rata, u zavisnosti od cene kursa

Svi polaznici koji završe neki od naših kurseva u školi računara, školi stranih jezika ili školi poslovanja, dobijaju 20% popusta za neki naredni kurs.

Ukoliko ste po više osnova stekli popust, biće obračunat najveći pojedinačni popust. Sabiranje popusta nije moguće!

Postoji mogućnost uključenja u obuku koja je već započela. U tom slučaju polaznici koji su se kasnije priključili imaju besplatne časove nadoknade

Polaznici koji uspešno završe određenu obuku dobijaju sertifikat škole koji je priznat od strane Nacionalne službe za zapošljavanje
Za sve potrebne informacije i detaljnija obaveštenja, javite se na 011/ 3373 - 794, 3373 - 812 ili pošaljite e - mail

 

B.A.Y.com - Makedonska 21, 011/3373-794, 3373-812
baycom@yubc.net

Ime firme: B.A.Y.com
Adresa: ,
Radno vreme:
no image
Ime firme: B.A.Y.com
Telefon:
Mobilni
E-mail: baycom@yubc.net
WWW: www.baycom.rs