Škole stranih jezikaPoslovni katalog Srbije. Imenik srpskih firmi iz oblasti Obrazovanje i nauka koje se bave Škole stranih jezika.


Piccadilly

Škola engleskog "Piccadilly" nudi individualnu i grupnu nastavu za sve uzraste i nivoe znanja. Grupe male, a termini časova se usklađuju sa Vašim obavezama. "Piccadilly" nudi i usluge prevoda od strane zakletog sudskog tumača za

 

EuroSchool

Euroschool organizuje: -kurseve 15 svetskih jezika -pripremne kurseve za međunarodne ispite Toefl, Ilec,NT2... -online kurseve-kurseve na daljinu Naši kursevi će Vam omogućiti da za kratko vreme savladate svakodnevne govorne situacij

 

Međuopštinsko društvo za strane jezike i književnost

Kursevi stranih jezika, priprema za ispite, obuka zaposlenih za konverzacije na stranom jeziku, prevođenje, seminari, treninzi, izrada projektnog predloga, izdavaštvo.

 

ITAKA Studio za ucenje stranih jezika

Skola stranih jezika na Dorcolu. Grupni i individualni casovi stranih jezika za decu i odrasle. Jutarnji, popodnevni i vecernji termini, radnim danom i vikendom. Engleski, italijanski, spanski i srpski za strance u ponudi.

 

Emanera

Ucenje jezika u inostranstvu, 7 jezika, 24 destinacije. Kursevi za decu i odrasle tokom cele godine. Licencirana agencija, najvece svetske skole na jednom mestu.

 

Crown Education

Škola engleskog jezika novi sad, Crown Education organizuje kurseve engleskog jezika za sve nivoe znanja.