Var doo


Var doo

-distribucija i servis gasnih kalorifera - topova za grejanje na propan-butan i prirodni gas -distribucija i servis evaporativnih kulera - ekoloskih bioklima sa integrisanim jonizatorom vazduha svedskog proizvodjaca

VAR Valjevo više od dve decenije bavi se proizvodnom trakastih i gaterskih testera za rezanje drveta na tržištima Srbije, Crne Gore i BiH.
Kilometri testera i mnogobrojni zadovoljni kupci garancija su kvaliteta naših proizvoda. Dugogodišnja uspešna saradnja sa renomiranim svedskim kompanijama koje su postale naši stalni dobavljači, predstavlja podatak na koji smo posebno ponosni. Ove ugledne kompanije izabrale su VAR za svog pouzdanog i jedinog partnera na ovom delu Balkana.onama_022004. godine VAR je postao i ekskluzivni distributer i serviser gasnih kalorifera, topova za grejanje na propan-butan i prirodni gas, gigantske italijanske kompanije Munters. Ovi uređaji pokazali su se kao nezamenljivo rešenje za grejanje prostora najrazličitijih namena i dimenzija. Za grejanje proizvodnih hala i radionica, plastenika i farmi, sportskih sala i balona, restorana i kafica, za zavrsne radove u građevinarstvu, za zagrevanje otvorenih i slabo izolovanih prostora, gotovo za sve, top za grejanje postao je najekonomičnije i najefikasnije grejno telo.


onama_03Ove sezone proleće/leto VAR u svoju ponudu uvodi i uređaje za hlađenje svog pouzdanog partnera kompanije Munters. Kompanija Munters jedan je od pionira evaporativnog hlađenja koji je krajem 60-ih započela razvoj ove tehnologije, a danas predstavlja lidera u oblasti klimatizacije malih i velikih, komercijalnih, javnih i industrijskih objekata. Evaporativni kuleri su novina na našem tržištu. U pitanju su ekonomični i ekološki uređaji koji kao glavni energent koristi vodu i sasvim malo električne energije, a uspešno hlade kako otvorene tako i zatvorene prostore. Glavna prednost evaporativnih kulera je prijatna klima koju karakteriše optimalan odnos temperature i vlažnosti vazduha, filtracija vazduha, neverovatna štedljivost i apsolutna neštetnost po životnu sredinu.

Ime firme: Var doo
Adresa: Beogradski put bb, Valjevo
Radno vreme:
no image
Ime firme: Var doo
Telefon: 014284800
Mobilni 063233543
E-mail: hladjenje-grejanje@nadlanu.com
WWW: www.var-valjevo.com