Rashladni uređajiPoslovni katalog Srbije. Imenik srpskih firmi iz oblasti Tehnika koje se bave Rashladni uređaji.


Sturm d.o.o

Izrada Hladnjaca(INCOLD, BITZER) Projektovanje i Opremanje maloprodajnih objekata i magacina rashladnom tehnikom (IARP,DERIGO)i trgovackom opremom (CEFLA)

 

TOPIZ

Proizvodnja izmenjivaca toplote

 

Frigo Arktik

Servis, prodaja i montaza industrijske i komercijalne rashladne opreme. Montaza plusno minusnih komora-hladnjaca, opremanje marketa rashladnom opremom, ugradnja klima uredjaja.

 

KLIMA PLUS d.o.o

Firma KLIMA PLUS d.o.o se bavi prodajom , ugradnjom i servisiranjem opreme za klimatizaciju i ventilaciju. na raspolaganju su stalne tri ekipe majstora. usluge vršimo na celoj teritoriji države .

 

Sasa Arktik

Proizvodnja servis, odrzavanje rashladno, toplo, neutralne opreme za profesionalnu upotrebu...sve sto hladi kod mene radi ,demontaza,montaza,servis odrzavanje svih modela klima sistema ,multi split sistema,vrv,cileri fankojlovi,hladnjace sankovi i osta

 

Rashladni sistemi " VEKTOR "

Rashladni sistemi Vektor se bavi izradom i održavanjem hladnjča, rashladnih komora, rashladnih vitrina i druge rashladne tehnike. Vršimo izradu komora za voće i meso za trgovine i za ugostiteljstvo u plusnom i u minusnom režimu rada

 

FRIGOTHERM

grejna i rashladna oprema, profesionalna oprema za ve[ernice i kuhinje,insta