FRIGOTHERM


FRIGOTHERM

grejna i rashladna oprema, profesionalna oprema za ve[ernice i kuhinje,insta

Naša firma je specijalizovana za prodaju, ugradnju i servisiranje: profesionalne ugostiteljske opreme industrijskih mašina za perionice veša, opreme za klimatizaciju kao i prodaju ugostiteljskog inventara i tekstila.
Frigotherm je generalni zastupnik firme GRANDIMPIANTI - Italija, koja u svom programu ima industrijske mašine za pranje, centrifugiranje, sušenje i peglanje veša kao i rezervne delove za iste.

Eksluzivni zastupnik firme Končar iz Zagreba koja se bavi proizvodnjom ugostiteljske opreme: šporeta, pečenjara, friteza, roštilja, kipera, kazana... elekričnih i plinskih, program 900 i program 700, komplet program rashladne i neutralne opreme.

Od uređaja za ugostiteljstvo u svojoj ponudi imamo ceo program firme ALUMEN iz Labina: mesoreznice, mašine za mlevenje mesa, ljuštilice, univerzalne mašine itd.
Mašine i aparate: mašine za pranje čaša i posuđa, aparate za kafu, ledomate, mašine za sečenje hleba, mešalice za testo, profesionalne miksere, seckalice, tostere i sve vrste barskih aparata – renomranih proizvođača kao što su DIHR, WINTERHALTER, ARISTARCO, HOBART, GAGGIA, LA SAN MARCO, ICEMATIC, MARENO, FIMAR, FORCAR.

Ime firme: FRIGOTHERM
Adresa: Kneza Mutimira 4, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: FRIGOTHERM
Telefon: 0112195248
Mobilni o63221142
E-mail: frigotherm@open.telekom.rs
WWW: www.frigotherm.co.rs