Kombi prevozPoslovni katalog Srbije. Imenik srpskih firmi iz oblasti Transport koje se bave Kombi prevoz.


AR BOX selidbe

Strucan tim koji Vam je na raspolaganju 24/7 na celoj teritoriji Srbije. Bilo da je transport robe u pitanju,stvari ili selidbe,uvek cete dobiti uslugu koja Vam je potrebna po najpovoljnijim uslovima.

 

ZIM Rent A Car Beograd

Rent a car ponuda je bazirana na kvalitetnoj i profesionalnoj usluzi, pristupačnim cenama kao i mogućnosti da naš automobil preuzmete u jednom od 160 hotela i hostela u Beogradu ili na aerodromu Beograd *Govorimo srpski, engleski, grč

 

Delic Transport

Selidbe | Prevoz | Karonske Kutije DELIC TRANSPORT - BEOGRAD 063 370 755 0-24h Firma za pruzanje profesionalnih usluga selidbe i prevoza robe i namestaja! Proverite zasto smo nabolji!!!

 

ALOTRANSPORT

Brz, efikasam i pouzdan partner u prevozu robe i selidbama.

 

Agencijas za transport robe NON-STOP

Autoprevoz , Selidbe stanova i poslovnih prostora.Kutije za selidbu.Trasport robe

 

Autoprevoznik Poljak

Kompletna usluga selidbe ( ambalaža, pakovanje, demontaže, montaže, ljudstvo, utovar, istovar, čišćenje ) kao i transport robe po celoj Srbiji .

 

Pakovanje & Selidbe

Agencija Pakovanje & Selidbe vrši usluge pakovanja i zaštite nameštaja, kombi i kamionskog prevoza za selidbe u Beogradu i celoj Srbiji...

 

Executive car service doo

ESC Serbia je tim profesionalnih vozača, okupljenih sa jednim istim ciljem - ponuditi našim klijentima visok nivo usluge - prevoza, 24 sata - 7 dana u nedelji tokom cele godine. Sedište nam je u Beogradu.

 

Selidbe omega

Selidbe Omega porodična firma koja organizuje selidbe i transport robe kombijem i kamionom. Kutije za selidbe

 

Selidbe Miladinović

Zahvaljujići dugogodišnjem poslovanju i iskustvu u pružanju usluga selidbi, kombi i kamionskog prevoza shvatili smo šta je sve potrebno da bi ponuda bila po Vašoj meri.