Rent a CarPoslovni katalog Srbije. Imenik srpskih firmi iz oblasti Transport koje se bave Rent a Car.


ZIM Rent A Car Beograd

Rent a car ponuda je bazirana na kvalitetnoj i profesionalnoj usluzi, pristupačnim cenama kao i mogućnosti da naš automobil preuzmete u jednom od 160 hotela i hostela u Beogradu ili na aerodromu Beograd *Govorimo srpski, engleski, grč

 

Tax Free rent a car

Na atraktivnoj lokaciji opŠtine Novi Beograd, nalazi se naša rent a car agencija koja sa novim voznim parkom i profesionalnim odnosom prema svakom klijentu, pruža uslugu iznajmljivanja vozila po veoma pristupačnim cenama i uslovima.

 

Moris rent a car

Kao kompanija smo prisutni na tržištu Srbije i Crne Gore već više od 10 godina. Visoki standardi, profesionalizam i kvalitet usluge su osnovna merila našeg rada, što svedoči veliki broj naših zadovoljnih kli

 

ADE rent-a-car

Rentiranje vozila po povoljnim uslovima. Za duze intervale iznajmljivanja pozovite

 

BEO rent a car

BEO rent a car agencija, među eminentnim agencijama za iznajmljivanje vozila od maja nudi još veći izbor vozila, vodećih brendova po pristupačnim cenama.

 

Unirent

Rent-a-Car agencija

 

Easy Rent Beograd

Easy Rent je kompanija koja pruža rent a car usluge. U ponudi imamo vozila različitih marki automobila koja možete iznajmiti po pristupačnim cenama. Sva vozila su udobna i bezbedna te se možete uputiti i na udaljenije destinacije.

 

Rent a car Beograd

NEVIAN rent a car Beograd je kompanija iz Beograda, osnovana 2017. godine. Cilj nam je vrhunska usluga i povoljna cena.