Recta Via d.o.o.


Recta Via d.o.o.

Recta Via d.o.o. se bavi pruzanjem usluga iz oblasti transporta i spedicije u zemlji i inostranstvu kamionima od 1-25t. Recta Via d.o.o. je osnovana 1990.g. Specijalnost firme Recta Via su selidbe medjunarodne i lokalne sa pratecim uslugama: pakovanja.

Recta Via d.o.o. je preduzeće osnovano 1990.g.Bavi se pružanjem usluga iz oblasti transporta u zemlji i inostranstvu.Specijalnost preduzeća su selidbe fizičkih i pravnih lica(firmi). U sklopu ove delatnosti pružamo sve prateće usluge kao što su : pakovanje selidbenih predmeta, utovar-istovar , kao i njihovo skladištenje ako je to neophodno.

U okviru međunarodnog transporta pružamo usluge špedicije i carinjenja selidbenih predmeta i roba. Posebno izdvajamo mogućnost zbirnog transporta Vaše robe ako nije fiksiran datum dopreme iste, što omogućava nižu cenu transporta.Recta Via radi sa vozilima od 1-25 t nosivosti. Naši organizacioni kapaciteti su dovoljno veliki da u svakom trenutku možemo odgovoriti na Vaš zahtev.

Prepustite nama brigu o Vašoj selidbi jer nama je to zadovoljstvo.

Recta Via već duže od 20 godina vrši usluge u domaćem i međunarodnom transportu kao i sve vrste sitnih uslužnih instalacionih radova. Veliki broj preporuka koje dobijamo od naših zadovoljnih klijenata ujedno su i naša velika preporuka.

Tokom 20 godina rada imali smo zadovoljstvo da sarađujemo sa velikim partnerima kao što su: JTI, Informatika, Art televizija, FDU, Ambasada Republike Nemačke i mnogih drugih ali i velikim brojem malih firmi i individua kojima smo pristupali sa istom pažnjom i odgovornošću.
Kontaktirajte nas, Čekamo Vas.
Naša usluga je brza, efikasna i povoljna. Pozovite nas odmah i saznajte kako Vam možemo pomoći:
tel: 011/2191-291
mob: 063/217-304

Ime firme: Recta Via d.o.o.
Adresa: Igmanska 16, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: Recta Via d.o.o.
Telefon: 0112191291
Mobilni 063217304
E-mail: rectaviatrans@yahoo.com
WWW: www.rectavia.rs